PALVELU

Haluamme kutsua teidät tutustumaan John Barristerin tuotteisiin, joita ovat mittatilauspaidat, puvut sekä päällystakit. Valikoimastamme löytyy satoja eri paita- ja noin kaksituhatta pukukangasta.

Mittatilauspaitamme ovat hinnaltaan alkaen 169 €, puvut sekä päällystakit alkaen 990 €. Suurin osa puvuistamme osuu hintaluokkaan 1290-1490 €. Tästä välistä löytyy jo sellaistakin villaa, liitua ja raitaa, jollaisia ei välttämättä edes kovimmissakaan muotitapahtumissa, saati hississä tule vastaan. 

Räätälin vastaanottomme sijaitsee Helsingin Annankadulla.

Paikan päällä otamme mitat paitoihin, pukuihin sekä smokkeihin ja villakangastakkeihin. 

John Barristerin pukutilauksissasi voit vaikuttaa lukemattomiin yksityiskohtiin, kuten nappeihin, vuori- ja hihakankaisiin, erikoistikkauksiin ja tärkeimpänä tietysti kauluksen malliin ja kokoon sekä taskuihin. Käymme kaikki yksityiskohdat kanssasi läpi paikan päällä.

Puvuissamme on oletuksena lukemattomia yksityiskohtia, kuten käsin tikatut prässit ja housujen pieni salatasku. Halutessasi ompelemme jomman kumman povitaskun juuri omalle puhelimellesi sopivaksi. Vaihtoehtona on myös harvinaisempi kainalotasku, joka piilottaa puhelimen tai pienen lompakon puvun etuosasta täysin. 

Mittatilausprosessimme toimii seuraavasti:

  1. Tulet paikan päälle mitattavaksi ja sovitamme prototyyppipukua räätälin kanssa sekä suunnittelemme puvun kokonaisuuden. Aikaa on hyvä varata ensitapaamiseen n. tunti. 
  2. Valitsemme yhdessä sinulle pukuusi parhaan kankaan, tai kankaat useampaan pukuun sekä paitoihin ja takkeihin. 
  3. Sovituksen jälkeen puku lähtee valmistukseen ja kankaasta riippuen kokonaisuutesi on valmis n. 4-6 viikon kuluttua. 
  4. Ensimmäinen sovitus. Pääset kokeilemaan sekä näkemään sen päälläsi ensimmäistä kertaa. Tarkistamme räätälin kanssa viimeiset yksityiskohdat. 
  5. Puku lähtee muutamaksi päiväksi räätälin matkaan. Viimeistelemme viimeiset yksityiskohdat käsin ommellen. 
  6. Sovimme toisen sovituksen, jossa saat päällesi viimeistellyn kokonaisuuden. 
  7. Pakkaamme pukusi tai päällä olleet vaatteesi pukupussiin, ja kerromme sinulle puvunhoito-ohjeet, joilla maksimoit pukusi käyttöiän. 
  8. On myös täysin normaalia, että tuo ihana kehomme osa, vatsa nimeltään, elää elintasomme mukana. Pukua voi “vapauttaa” tai kaventaa n. 10 kilon muutoksen verran suuntaan tai toiseen niin, että puvun istuvuus ei lainkaan kärsi. Teemme tarvittaessa korjauksia myös muihin kuin meidän kautta hankittuihin pukuihin ja bleisereihin. 

Vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin lisäkysymyksiinne. 

Tomi Saukon kanssa olemme sopineet ensitilaajalle 10 % alennuksesta Tomin ystäväpiirille sekä yhteistyökumppaneille marras- ja joulukuun ajaksi.

Mittatilausterveisin,

Tapio Marjanen

Räätälin oppipoika

+358442720545

tapio.marjanen@johnbarrister.com

Mikael Sinisalo

Räätäli, 30v kokemuksella

+358 40 5404640

mikael.sinisalo@johnbarrister.com