Varaa aika

Ajanvaraus / yhteydenotto

Autamme mielellämme kaikissa palveluihimme ja miesten pukeutumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Voitte varata suunnitteluajan tai esittää kysymyksiä alla olevalla lomakkeella.

Voitte myös soittaa tai laittaa viestiä suoraan numeroon 040 54 04 640 arkisin klo. 08-19.00.  Muina aikoina vastaamme teille mahdollisimman pian.

Räätälistudiomme sijaitsee Helsingissä – Annankatu 25 (3. krs). Palvelemme aina henkilökohtaisesti, ja vain sinuun keskittyen, ajanvarauksella. Oletuksena palvelemme arkisin 08-19 välillä. Sovittassa myös muina aikoina.

Räätälin suunnittelema ja mittaama

Räätälin suunnittelema ja mittaama

1. Mittaus

Otamme sinusta yksityiskohtaiset mitat kauluspaidoille, puvuille sekä päällystakeille. Ensimmäiselle käynnillesi on hyvä varata aikaa noin puolitoista tuntia. Mittasi ovat meillä jatkossa tallessa.

2. Suunnittelu

Pukujen pohja on tarkkaan suunniteltu ja kehitämme vaihtoehtoja jatkuvasti. Käymme läpi tämänhetkisen tarpeesi ja suunnittelemme kanssasi täydellisen kokonaisuuden tarpeisiisi. Valitsemme yhdessä pukuusi sopivat kankaat sekä kaikki yksityiskohdat, kuten napit ja tikkaukset.

3. Valmistus

Kun suunnitelma on valmis, alkaa tilauksen tuotanto. Kaikki tuotteemme valmistetaan Euroopassa tarkkaan valikoiduilla valmistajakumppaneillamme. Tuotteesi ovat sovitusvalmiina noin viiden viikon kuluttua tilauksesta. Myös kiiretilaukset ovat mahdollisia tapauskohtaisesti.

4. Sovitus

Sovituksessa pääset näkemään kokonaisuutesi ensi kertaa. Käymme istuvuuden sekä viimeisteltävät yksityiskohdat kanssasi läpi. Räätälimme viimeistelee kokonaisuutesi käsin ommellen muutaman työpäivän kuluessa. Puvun istuvuutta on tarvittaessa myös mahdollisuus muuttaa tulevaisuudessa. Olet valmis tekemään näyttävän sisääntulon tilanteessa kuin tilanteessa.